NEWS / some hot topics in the perfume community

April 2012, issue 5

Maakt de geur van de net geopende doos van je nieuwe Apple Mac je duizelig van geluk? Binnenkort kun je misschien deze ervaring keer na keer beleven. Air Aroma ontwikkelt samen met het Australische designerstrio Greatest Hits het Apple-parfum Stink Different. Hoe het ruikt? Naar zeggen van Air Aroma  “The scent created for Greatest Hits encompasses the smell of the plastic wrap covering the box, printed ink on the cardboard, the smell of paper and plastic components within the box and of course the aluminum laptop which has come straight from the factory where it was assembled in China.”

Gekker moet het niet worden. Of toch wel? Ik droom van een computer die me elke geur kan laten ervaren. Zet hem op guys, you can do it!

En? Wil jij ruiken naar plastic, inkt, papier en aluminium? Of heb jij bij een Apple-parfum eerder associaties met bloed, zweet en tranen?

4 thoughts on “NEWS / some hot topics in the perfume community

  1. Grappig idee, maar nee, ik hoor niet bij hun doelgroep. Maar als iemand de heerlijke geur van het doosje gekleurde potloden die ik had toen ik klein was na zou kunnen maken… ik zou het zeker elke werkdag op mijn bureau spritsen.

    • Ohhh, bij mij drijft meteen die potlodenlucht mijn neusgaten in! Mocht ik een parfum tegenkomen die deze herinnering triggert, dan laat ik het je onmiddellijk weten!

  2. Dit doet me denken aan de spuitbussen met de geur van nieuwe auto. Binnenkort kun je dus je werkruimte laten ruiken alsof je net een nieuwe pc hebt. Wellicht hebben ze zich laten inspireren door je post over Eau de Bureau?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.