The Perfume Shopping Guide of Amsterdam, nieuwe parfumschatten van Cartier en Hilde Soliani

Vorige week was ik weer een paar dagen in the perfume capital van ons land en heb ik twee fantastische ontdekkingen gedaan.

De exclusieve reeks Les Heures de Parfum van Cartier is verkrijgbaar in Nederland. Wow. Op de PC Hooftstraat. Deze olfactorische kunstwerkjes van superneus Mathilde Laurent zijn helemaal achter in de winkel te vinden. Laat je niet afschrikken door de man van Securitas, de beveiligingssluis of de pracht en praal van de boutique, maar ga recht op je doel af.

Zelf zou ik zo’n type zaak trouwens niet betreden als ik niet wist dat er iets heel interessants te snuffelen was. Dus ik inspecteerde mijn looks in mijn tasspiegel, bracht wat nieuwe lipstick aan en stapte doelbewust de wereld van Cartier in. En ja hoor, daar stonden ze.

Mijn favorieten? Vooralsnog L’Heure Brillante VI, La Treizieme Heure XIII en L’Heure Fougueuse IV. Besprekingen volgen binnenkort.

De tweede trouvaille: de parfums van Hilde Soliani, sinds deze maand verkrijgbaar bij Dany Diop op de Spiegelgracht.


Ja, en dan hebben we deze zondag 1 april ook nog een winnaar van een sample van de nieuwe geur van LesNez (niet verkrijgbaar in Nederland) Turtle Vetiver Front: DOLCEPAULA. Gefeliciteerd!

4 thoughts on “The Perfume Shopping Guide of Amsterdam, nieuwe parfumschatten van Cartier en Hilde Soliani

  1. Hoi Tanja, dank je voor de nieuws! Ik ben heel benieuwd naar deze geuren. De kriebels worden steeds erger om weer een snuffeldag in Amsterdam door te brengen.

  2. De PC Hooftstraat kom ik wekelijks bij in de buurt. Wat een ontdekking ik ga volgende week even kijken in de juiste outfit. Voor de zekerheid laat ik m’n passen thuis, anders te gevaarlijk. Dank voor deze tip.

    • Graag gedaan Marie-Claire! Veel snuffelplezier en ozo verstandig om je passen thuis te laten… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.