NEW: The Perfume Shopping Guide of Amsterdam

Voor degenen die het nog niet hadden opgemerkt: ik ben dol op Amsterdam. Zodra ik over de grachten loop, door het Vondelpark slenter of door de straten van Oud-West of Oud-Zuid struin, voel ik me blij. Een krachtige creatieve energie gutst door mijn aderen. Een niet aflatende stroom van idee├źn borrelt op in mijn geest.

En sinds de liefde voor het welriekende mijn leven is gaan beheersen, ben ik er al helemaal niet meer weg te slaan. Wat kun je hier fantastisch geurshoppen. Voor de liefhebber de mooiste, interessantste, fijnste, vreemdste, leukste adressen op een rij. Enjoy!

Weet jij nog andere adressen die de moeite waard zijn? Laat het me weten, dan voeg ik ze toe aan de kaart.

6 thoughts on “NEW: The Perfume Shopping Guide of Amsterdam

 1. Ook een leuk adres: The Red Carpet Queen Store,Haarlemmerstraat 140.
  o.a. Etro en Comme des Garcons.

  • Dank Eveline voor het noemen van The Red Carpet Queen Store. Klopt het dat ze daar enkel Etro en Comme des Garcons verkopen?

  • Graag gedaan Agnes! Ja, verleidelijk he al die adressen…:-)

   Op de kaart staan enkel winkels met een breed en bijzonder parfumassortiment of met een exclusieve reeks parfums die nergens anders verkrijgbaar is (bijvoorbeeld de designer boutiques of de Armani Prive parfums bij Douglas op de PC Hooftstraat). Vandaar dat Il Principe er niet op staat.

   De kaart van Basenotes is helaas verouderd en er wordt geen heldere keuze in kwaliteit gemaakt. Om die reden kan ik de kaart ook niet aanbevelen.

   Grimme staat er (nog) niet op omdat ik de zaak niet ken en niet weet welke merken ze voeren (hun website schept ook geen duidelijkheid hierover). Weet jij welke merken ze voeren?

 2. Wat een briljant plan! Had ik dit vorige week maar gehad, dan had ik niet verdwaasd in de tram gezeten wachtende op een halte die uiteindelijk niet bestond . Was namelijk voor werk in A’dam, en wist dat er op de Corn. Schuyt een aantal zaken zaten dankzij je blog. Wist dus alleen niet waar ik uit moest stappen, snik! Nu ja, moet binnenkort nog maar eens terug, nu gewapend met plattegrond. Super bedankt Tanja! cheers, Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.