NEWS: some hot topics in the perfume community

Maart 2012, nr. 2

Deze maand zijn er twee nieuwe parfums van de hand van Isabelle Doyen verschenen.
Eén voor Annick Goutal, Nuit Etoilee. Volgens Viriginia Borsboom van Celeste Parfums “fris, maar ook spicy door de combinatie van veel citrus, dennen en angelica. Ook ruik je de mint heel goed”.

De ander voor LesNez, Turtle Vetiver FRONT. Ruikt naar inkt, benzine en iets groenteachtigs. Maak kans op een 2 ml. sample door je in te schrijven voor het gratis E-zine The Knows Nose. Op 31 maart a.s. vindt de loting plaats. Dus schrijf je in en ding mee naar een sample van dit ietwat verontrustende parfum!

Etat Libre d’Orange is sinds kort weer verkrijgbaar in Nederland! Bij ParfuMaria.nl en binnenkort ook bij Babassu in Amsterdam.

Het boek The Perfume Lover van Denyse Beaulieu, vermaard parfumcriticus, is uit. Het nieuwe parfum van Bertrand Duchaofour Séville à l’aube van L’Artisan Parfumeur staat hierin centraal.

Ook Francis Kurkdjian is aan de Oud… Deze week lanceert hij in zijn Parijse zaak op Rue d’Alger zijn nieuwe parfum ‘Oud‘.

 

 

4 thoughts on “NEWS: some hot topics in the perfume community

 1. Hallo Tanja,
  is inschrijven op the knows nose (of toch andersom?) anders dan al ingeschreven zijn op je dagelijkse post??Ik bedoel om kans te maken op het sample van de turtle vetiver front?

  • Ja Marije, de loting vindt plaats onder de mensen die zich hebben ingeschreven voor het E-zine The Nose Knows. Het eerste magazine zal voor de zomer verschijnen. Succes!

   • Hallo Tanja, we hebben afgelopen woensdag de nieuwe Oud van FK geroken in zijn winkel in Parijs. Een heel zachte geur.

    • Fantastisch dat je Oud al geroken hebt. Klinkt als een contradictio in terminis: een zachte Oud… Ik ben erg benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.