Under construction…

Vandaag geen geurnieuws maar nieuws over deze blog.

Afgelopen week heb ik een aantal veranderingen op de website doorgevoerd. Allereerst heeft de Perfume Shopping Guide Amsterdam een aparte pagina gekregen. Je vindt de pagina nu in de horizontale menubalk aan de bovenkant van de website. De adressen en een sneakpeek in het assortiment van de genoemde winkels worden nu apart op de pagina vermeld. Als je en route bent en je hebt op je mobieltje de beschikking over internet, dan hoef je enkel de pagina Perfume Shopping Guide Amsterdam op te roepen en de gids zal je brengen naar de mooiste parfumplekjes in Amsterdam.

Ook is er een pagina Reviews A – Z toegevoegd. Je kunt nu in één oogopslag (en met een beetje scrollen) alle besproken geuren terugvinden.

En vanaf vandaag is er ook de pagina GeurColumns met columns zoals De geur van hond en ander ongerief… en Eau de Bureau ‘Just another day at the office‘.

Ik hoop dat ik je een plezier doe met deze aanpassingen. Als je wil, laat even iets weten. En ideeën ter verbetering van deze site zijn uiteraard altijd van harte welkom.

2 thoughts on “Under construction…

  1. Mooie mijlpaal, dat je weblog nu al zo gegroeid is dat extra zoek- en terugvindmogelijkheden wenselijk zijn.
    Ik ben blij met de reviewindex. Misschien is het een idee om de uitgebreide reviews, zoals van Chamade of Yerbamate, te voorzien van een maximum/plus/XXL symbool. Zelf vind ik overigens een index per parfumhuis fijner.
    Wat ik heel prettig vind is dat je altijd de geurfamilie vermeld en ik zou het dan ook helemaal super vinden als er ook een reviewindex per geurfamilie is.

    • Dank voor je suggesties Annemarie! Inmiddels de geuren met een uitgebreid artikel benoemd. De andere suggesties zullen in de komende weken worden verwerkt.

      Heb je al ontdekt dat je in de sidebar op een geurfamilie kunt klikken en dat dan alle reviews per familie verschijnen? Tot de aparte pagina met reviewindex is gerealiseerd is dit de mogelijkheid om de geuren terug te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.